Рубрика: Бібліотека

Анотований перелік нової продукції

Анотований перелік нової продукції Гайдук О. В., Герлянд Т. М., Дрозіч І. А., Кулалаєва Н. В., Романова Г. М. Сучасні технології кондитерського виробництва: підручник. Житомир: «Полісся», 2020. 514 с. (12,0 авт. арк.) ISBN 978-966-655-962-6 DOI https://doi.org/10.32835/ 978-966-655-962-6/2020 Схвалено до використання в закладах професійної (професійно-технічної) освіти (Лист ІМЗО від 04.08.2020 р. № 22.1/12-Г-701 У підручнику викладено прийоми і техніку підготовки сировини, приготування кондитерських виробів із використанням новітніх технологій. Він […]

Досвід роботи бібліотеки18.12.2020-29.01.2021

ДОСВІД РОБОТИ БІБЛІОТЕКИ Новоайдарського професійного аграрного ліцею під час змішаного та дистанційного навчання 18 грудня 2020р. Віртуальна книжкова виставка ко дню Святого Миколая Чудотворця День Святого Миколая – особливе свято. Всі його чекають з нетерпінням, щоб попросити здійснення своїх найзаповітніших мрій, бо кожен знає, що він за свого життя був добродієм для християн, отож і […]